Die folgende Funktion ist nicht Teil der Website der Nestlé Nutrition GmbH. Bitte beachten Sie, dass mit der Bestätigung des Dialogs Daten von Ihnen an sämtliche in unsere Website integrierte Social Plugin – Anbieter (siehe hierzu den Punkt Werden auf unseren Websites Social Plugins verwendet? in unseren Datenschutzbedingungen) übermittelt werden können. Um welche Daten zu welchem Zweck es sich handelt, können Sie den Datenschutzbedingungen des jeweiligen Anbieters auf deren Website entnehmen. Mit der Bestätigung des Dialogs erklären Sie sich mit dieser Datenübermittlung einverstanden.
Wenn Sie diese Seite/ dieses Produkt teilen möchten, dann klicken Sie bitte im Anschluss nochmals auf das jeweilige Icon.
1. Hygiene is important, so please wash your hands thoroughly before every preparation.
2. Start by heating the water to 100 °C for approx. 5 minutes, then let it cool down to 40 °C. The high temperature will kill off any germs or bacteria which might exist in the water.
3. On the back of the tin you will find instructions on the amount of water and powder you will need to prepare the bottle.
4. Please fill the bottle with approx. 2/3 of the required water.
5. Next, add milk powder to the bottle using the accompanying scoop. The scoop can be leveled off on the inside edge of the tin. Please do not use a heaped scoop.
6. Screw the cap back on the bottle and swivel it sideways until the powder has completely dissolved.
7. Now add the rest of the water and swivel the bottle again.
8. By dripping a small amount of milk on the inside of your wrist, you can check the temperature and make sure that the milk is not too hot.
9. When you’ve finished preparing the bottle it is important to reseal the tin. Store the scoop in the compartment as shown. Making sure that the milk powder and scoop are stored hygienically.